Drie daags wandelarrangement ’t Peeske

Heerlijk een paar dagen wandelen in het mooie heuvelachtige "Bergerbos" tussen Beek, Zeddam en ’s Heerenberg. Tijdens de wandelroute kan ook een bezoek gebracht worden aan o.a. de oudste molen van Europa in Zeddam en het mooie kasteel Huis Bergh waar u een rondleiding kunt nemen om o.a. de grote kunstcollectie van de middeleeuwen te bekijken

  • U wordt ontvangen in onze B & B met koffie/thee en gebak uit eigen keuken waar u uitleg krijgt over de mogelijkheden en een ANWB wandelkaart van het ”Bergherbos”.
  • 2 Overnachtingen en 2 uitgebreide ontbijten zorgen voor een goede basis voor uw wandeldagen.
  • U kunt ook een uitgebreid lunchpakket samenstellen om tijdens de wandeling nog een keer te genieten van ons vers gebakken brood en vers fruit uit eigen tuin.
  • Aan het eind van de dag staat er voor u, midden in het bos, bij uitspanning ’t Peeske een tafel gereserveerd waar een heerlijke driegangen menu worden geserveerd met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. (drank is voor eigen rekening)


De kosten voor dit driedaags arrangement zijn € 97,45 per persoon (op basis van een twee persoonskamer met twee personen excl. € 1,25 toeristenbelasting p.p.p.n. Kosten bij annulering  als aangegeven onder tab prijzen)

heuvel peeskewandelaars bos

 

 

Bed and Breakfast 't Witte Huus - Jonkerstraat 13 - 7077 AS Netterden - tel. +31 (0)613224275 - info@bnbhetwittehuus.nl

Copyright © 2015. All Rights Reserved.